Wie zijn wij?

Wij willen ons graag aan u voorstellen. Wij zijn Kees en Riekie van Riel en trotse eigenaar van Van Riel Bandenservice. Wij staan voor Hoge service voor een Lage prijs. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij realiseren ons dat voor veel mensen een band een noodzakelijk kwaad is maar realiseren ons nog meer dat een juiste band onder uw auto, motor of scooter van levensbelang kan zijn.

Daarom willen wij u graag adviseren over de juiste band. Dit is afhankelijk van het type auto maar ook van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Daarom bieden wij ook budgetbanden aan, maar deze voldoen allemaal aan de Europese normen en zijn zeker geen Chinese parallel import.

Niet iedereen heeft het budget om een Continental of Michelin onder zijn/haar auto te leggen en daar hebben we respect voor. Voor degene die dat budget wel heeft kunnen we uiteraard het beste van het beste leveren. Hierbij kunnen wij gaan tot 24 inch banden en kunnen ook Homologaties leveren, dit zijn banden die samen met de fabrikant van auto of motor zijn ontwikkeld en helemaal zijn toegepast op dit bepaalde type.

Wij doen er dus alles aan om u tevreden te stellen en die band te leveren waar u het meest mee geholpen bent. Wij zijn en blijven onafhankelijk en ons advies wordt dus niet gevoed door een bepaald dealerschap. We kennen ruime openingstijden en ook in de avonduren kan op afspraak worden gewisseld.

Wij zien u graag aan de Julianastraat 45B in Diessen en de koffie staat altijd voor u klaar!

Offerte aanvragen!

Van Riel Bandenservice
Julianastraat 45B
5087 BA Diessen

Tel  06 - 10 65 20 34
Mail  info@vanrielbandenservice.nl

Graag tot ziens in onze showroom

Tarieven onze diensten


Montage Stalen velg

Montage LM velg

Run Flat toeslag

Bandenopslag

Bandenreparatie (plug)

Bandenreparatie (paraplu)

Montage motorband

Montage scooterband

Omzetten velgen

 

€ 10,00 p/b

€ 12,50 p/b

€ 10,00 p/b

€ 20,00 p/j

€ 10,00 p/b

€ 25,00 p/b
 

€ 10,00 p/b

€ 10,00 p/b

€ 20,00 p/s

 

Van Riel Bandenservice is ook op facebook